У Вінниці через боротьбу за естетичний вигляд міста виявили нелегальну рекламу (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці через боротьбу за естетичний вигляд міста виявили нелегальну рекламу (ФОТО)

У Вінниці продовжуються перевірки на законність встановлення рекламних банерів та вивісок. Особливої уваги інспектори надають перевірці рекламі, що портить естетичний вигляд будинку та вулиці, на якій вони встановлені.

У Вінниці продовжуються перевірки на законність встановлення рекламних банерів та вивісок. Особливої уваги інспектори надають перевірці рекламі, що псує естетичний вигляд будинку та вулиці, де вона встановлена.

Як стало відомо з Facebook «Муніципальної варти Вінниці», інспекторами було проведено перевірку наявності дозволів на рекламні конструкції, що встановлені підприємцями по вул. Зулінського.

У більшості випадків дозволи були відсутні й їх власники самовільно встановленої реклами отримали від працівників Муніципальної варти приписи на демонтаж вивісок. Підприємці одразу виконали умови припису, однак їм все одно необхідно буде звернутися до міської ради за дозволом розміщувати деінде рекламу.

Новини Вінниці / У Вінниці через боротьбу за естетичний вигляд міста виявили нелегальну рекламу (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці через боротьбу за естетичний вигляд міста виявили нелегальну рекламу (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці через боротьбу за естетичний вигляд міста виявили нелегальну рекламу (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці через боротьбу за естетичний вигляд міста виявили нелегальну рекламу (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці через боротьбу за естетичний вигляд міста виявили нелегальну рекламу (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці через боротьбу за естетичний вигляд міста виявили нелегальну рекламу (ФОТО)
Ірина Заіковата

18 лютого, 2020