У Вінниці будують новий дитячий садочок за гроші інвестора та з урахуванням сучасних стандартів

Новини Вінниці / У Вінниці будують новий дитячий садочок за гроші інвестора та з урахуванням сучасних стандартів

У Вінниці завершують будівництво дитячого садочку у мікрорайоні Тяжилів, батькам пропонують «бронювати» місця для свої малечі у новому дошкільному закладі.

У Вінниці завершують будівництво дитячого садочку у мікрорайоні Тяжилів, батькам уже пропонують «бронювати» місця для свої малечі у новому дошкільному закладі.

Про це повідомляє пресслужба ВМР.

«Восени цього року у місті планують відкрити ще один дитячий садочок – ДНЗ №33 у мікрорайоні Тяжилів. Заклад розрахований на 110 місць. Зовнішні будівельні роботи вже завершені, триває упорядження внутрішніх приміщень будівлі, і вже в  IV кварталі 2020 року тут планують приймати вінницьку малечу. Тому з 1 червня батьки вже можуть реєструвати своїх дітей до «Дивосвіту».

Реєстрація до дитячого садка триває онлайн на офіційному сайті Вінницької міської ради https://www.vmr.gov.ua/TransparentCity/dnz/Lists/Content/Default.aspx» - зазначено в інформації.

Нагадаємо, що під час сесії міської ради, яка відбулась 22 травня 2020 року, депутати затвердили рішення про створення закладу дошкільної освіти №33. Збудовано триповерхове приміщення садочку коштом інвестора, який звів поруч житловий комплекс.

У приміщенні враховані вимоги інклюзивної освіти, а саме – безпороговість та максимальна комфортність приміщення, пандус при вході до закладу.

Групу для дітей з особливими освітніми потребами облаштують на першому поверсі. На території дитячого садочку передбачені ігрові та спортивний майданчики, натуралістична зон. Також планується висадити рослини, які малеча вивчає за освітньою програмою. 

 

Марина Карабай

4 червня, 2020