У Вінниці будують другу чергу логістичного центру «Аврора»

Новини Вінниці / У Вінниці будують другу чергу логістичного центру «Аврора»

У Вінниці будують сучасний логістичний комплекс на понад 10 тис. кв м. Це вже друга частина проєкту всеукраїнської мережі «Аврора».

Про це у соцмережах повідомив міський голова Сергій Моргунов.

«Сьогодні Вінниця має прискорено розвивати свій логістичний потенціал, враховуючи ситуацію в державі. Важливо, що компанія продовжила реалізацію проєкту попри виклики. Додаткові складські площі дозволять покращити забезпечення товарами торгових точок по всій країні», - зазначив мер.

За його словами, навесні 2023 року роботи з будівництва другої черги розподільчого центру планують завершити. Інвестиції складуть близько 150 млн грн.

«Всього передбачено створити близько 700 нових робочих місць. 400 фахівців вже працюють після запуску першої черги об’єкта. Бізнес тримає стрій – а це надважливо для економічного фронту. Дякую підприємцям за стійкість, патріотизм і віру в Україну», - підкреслив очільник громади.

Нагадаємо, першу чергу в районі вулиці Промислової збудовано на початку лютого. На той час загальна сума інвестицій складала близько 200млн. грн. Передбачалось, що логістичний центр ГК «Аврора» у Вінниці має забезпечити західну, центральну та південну Україну. До війни він розпочав тестування мережі за маршрутом Шанхай-Одеса-Вінниця.

Олеся Рудницька

4 серпня, 2022