У Вінниці біля Вишенського озера пограбували рибалку

Новини Вінниці / У Вінниці біля Вишенського озера пограбували рибалку

Вінницькі правоохоронці розшукали чоловіка, якого вважають причетним до пограбування рибалки у Вишенського озера. До підозрюваного поліції завітала у гості, адже проживає він поруч з водоймою.

Вінницькі правоохоронці розшукали чоловіка, якого вважають причетним до пограбування рибалки біля Вишенського озера. До підозрюваного поліція завітала у гості, адже проживає він поруч з водоймою.  

Як зазначають у патрульній поліції Вінниччини, 3 вересня близько 18:30 інспектори отримали виклик про грабіж на проспекті Юності. Зі слів 58-річного потерпілого, невідомий чоловік напав на нього біля Вишенського озера, відібрав сумку, в якій були мобільний телефон, рибацькі снасті та інші особисті речі. Після цього зловмисник зник в невідомому напрямку.

Місце перебування, ймовірно, причетного до пограбування правопорушника встановили оперативники. Патрульні роти тактико-оперативного реагування спільно зі слідчо-оперативною групою затримали його в помешканні на проспекті Юності. У підозрюваного вилучили речі потерпілого.

На момент вчинення злочину зловмисник перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Наразі чоловік затриманий у процесуальному порядку та поміщений в ізолятор тимчасового тримання. Відкрито кримінальне провадження за фактом пограбування.

Макс Мельник

4 вересня, 2020