У Вінниці багатодітна родина поповнилась восьмою дитиною

Новини Вінниці / У Вінниці багатодітна родина поповнилась восьмою дитиною

Вінницька сім’я підписала договір про влаштування дитини на виховання і спільне проживання у прийомній родині. Це вже третя дитина, яку родина Віталія та Оксани Житників взяла на виховання за останніх два роки.

Вінницька сім’я підписала договір про влаштування дитини на виховання і спільне проживання у прийомній родині. Це вже третя дитина, яку родина Віталія та Оксани Житників взяла на виховання за останніх два роки.

Про це повідомляє пресслужба міськради.

Заступник міського голови Галина Якубович привітала подружжя із поповненням в родині та підкреслила, що усі відповідні служби завжди готові допомогти та підтримати сім’ю, яка виховує прийомну дитину.

Подружжя Житників виховують п’ятеро власних дітей. Найстаршій доньці – 22 роки, вона уже одружена і живе окремо.

«Ми вирішили взяти в свою родину ще одну маленьку донечку. Їй 2,5 рочки, і ми хочемо дати шанс ще одній дитині вирости в нормальній сім’ї. Загалом ми виховуємо п’ятеро рідних дітей. Ця дитина буде уже третя прийомна», – каже батько Віталій Житник.

Зазначимо, що загалом у Вінниці нині налічується 18  прийомних сімей, у яких виховується 21  дитина. Цього року у місті створили три прийомні сім’ї, до яких влаштували четверо дітей. Ті, хто готові взяти на виховання у свою сім’ю обездолену малечу, можуть звернутись за консультацією до служби у справах дітей Вінницької міської ради за телефонами: 67-14-24, 67-13-73.

З детальною інформацією можна ознайомитись на сторінці служби у справах дітей Вінницької міської ради https://cutt.ly/HhfFRdd .