У Вінниці активізувалися крадії, що орудують у крамницях

Новини Вінниці / У Вінниці активізувалися крадії, що орудують у крамницях

У Вінниці зафіксували черговий факт крадіжки у крамниці. Нині копи шукають невідому зловмисницю, яка нібито щось поцупила у розташованому в центрі міста магазині «Єва».

У Вінниці зафіксували черговий факт крадіжки у крамниці. Нині копи шукають невідому зловмисницю, яка нібито щось поцупила у розташованому в центрі міста магазині «Єва». Підозрювану зафіксувала камера спостереження. Її фото й прикмети оприлюднили правоохоронці, при цьому закликаючи небайдужих містян допомогти встановити її особу.

«Прикмети підозрюваної: вік 30-35 років, зріст 170-175 см, середньої тілобудови. Була одягнена у довгу куртку чорного кольору,  чорно-білий шарф, шапку червоного кольору. Просимо громадян, яким  відома будь-яка інформація про вказану особу,  телефонувати за номером (0432) 59-49-00 або 102», – зазначили у відділі комунікації поліції Вінниччини.

Як повідомляв NaПарижі, у крадіжці у вінницькому торговому центрі підозрюють високого чоловіка. А у селі Хижинці, що у Вінницькому районі, спритники, розібравши стіну, обікрали продуктову крамницю.
 

Юрій Ярмощук

7 грудня, 2018