У Вінниці активісти, які хочуть відставки Авакова, облили кров'ю сніг біля офісу БПП

Новини Вінниці / У Вінниці активісти, які хочуть відставки Авакова, облили кров'ю сніг біля офісу БПП

Сьогодні, 7 березня, після двох марних спроб депутатів зібратися на позачергову сесію облради, частина вінницьких активістів обурилася та перейшла до кардинальних дій. До десятка вінничан, зокрема із руху "Визволення", облили свинячою кров'ю сходи і сніг біля офісу БПП, який знаходиться за адресою Гагаріна, 4.

Сьогодні, 7 березня, після двох марних спроб депутатів зібратися на позачергову сесію облради, частина вінницьких активістів обурилася та перейшла до кардинальних дій. До десятка вінничан, зокрема із руху "Визволення", облили свинячою кров'ю сходи і сніг біля офісу БПП, який знаходиться за адресою Гагаріна, 4.

Так активісти, які вимагали від депутатів Вінницької обласної ради проголосувати за звернення до центральних органів влади про негайну відставку міністра МВС А. Авакова, якого вважають "винним" в силовому розгоні наметового містечка 3 березня в столиці, а також прийняття закону "Про імпічмент президенту" та скасування депутатської недоторканності, відреагували на неявку місцевих обранців на позачергове засідання сесії.