У Вінниці 7ААС не дозволив імігрувати до України росіянину: біля суду його облили зеленкою, нападника покарають (ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінниці 7ААС не дозволив імігрувати до України росіянину: біля суду його облили зеленкою, нападника покарають (ВІДЕО)

У Вінниці відбувся розгляд апеляційної скарги Міграційної служби України на рішення Вінницького окружного адміністративного суду. Сьомий апеляційний адміністративний суд Вінниці, а саме там сьогодні розглядалась справа, став на сторону міграційної служби і фактично вогодився з тим, що громадянин  РФ Володимир Рябий не може отримати права на імміграцію до України.

У Вінниці відбувся розгляд апеляційної скарги Держміграційної служби України на рішення Вінницького окружного адміністративного суду. Сьомий апеляційний адміністративний суд Вінниці, а саме там сьогодні розглядалась справа, став на сторону міграційної служби і фактично погодився з тим, що громадянин  РФ Володимир Рябий не може отримати права на імміграцію до України.

Нагадаємо, NaПарижі писав про справу Володимира Рябого, довіреної особи Володимира Жириновського, члена партії “Патріоти Росії”, який підтримав окупацію Криму, та намагався отримати право на проживання в Україні.

На засіданні суду чоловік зазначив, що дійсно був членом партії «Патріоти Росії» і навіть брав участь у з’їзді цієї політисили в якості керівника Ставропольського осередку партії. За офіційними даними саме на цьому з’їзді було прийнято рішення про підтримку окупації Криму, засудження дій української влади, а також заклики про сприяння діяльності терористичним організаціям “Л/ДНР”.

Натомість Володимир Рябий зазначив, що на з‘їзді був, але анексію не підтримує. На питання у суді, чи робив чоловік з цього приводу якісь публічні заяви, він відповів:

«Я не настільки публічна особа, щоб заявляти десь про це… Те, що я повернувся в Україну і означає, що не підтримую… Якби я про це заявив в Росії, то був би вже на іншому суді», – сказав Рябий.

На виході із суду на Володимира Рябого чекали представники ГО “Едельвейс”, зокрема Роман Костишин. Він підбіг до росіянина та вилив на нього зеленку.

Нагадаємо, що раніше Вінницький окружний адміністративний суд визнав протиправним і скасував рішення управління Державної міграційної служби України у Вінницькій області про скасування дозволу на імміграцію в Україну, виданого громадянину Росії Володимиру Рябому. На це рішення Міграційна служба подала апеляцію.

В пресслужбі ГУНП у Вінницькій області повідомили NaПарижі, що до відділу поліції надійшло повідомлення від потерпілого – тобто Володимира Рябого - про те, що його облили зеленкою. На місце події виїхали патрульні, вони опитали вінничанина Романа Костишина.

Громадський активіст зазначив, що облив чоловіка зеленкою «не навмисно», поліція склала за цим фактом протокол за статтею 173 «дрібне хулігантство», тому хлопцю доведеться платити штраф.