У вінничанина, який задовольняв себе підшипником, з’явилися послідовники

Новини Вінниці / У вінничанина, який задовольняв себе підшипником, з’явилися послідовники

Останнім часом новини про дивакуваті ігри із чоловічим статевим органом набувають чималого резонансу. Був випадок у Вінниці два роки тому. «Послідовників» такого методу задоволення себе достатньо.

Останнім часом новини про дивакуваті ігри із чоловічим статевим органом набувають чималого резонансу. Був випадок у Вінниці два роки тому. «Послідовників» такого методу задоволення себе достатньо.

Як пише VinMedia, нещодавно у Запоріжжі жінка наділа гайку на статевий орган чоловіка. Вона дочекалася, коли її коханий засне, після чого накрутила гайку… Це була така її жіноча помста за чоловічу зраду. Дружина буквально «закрутила гайку» чоловікові.

Самостійно зняти гайку чоловік не зміг. Потерпілий помітив це вранці, коли прокинувся. Йому довелося викликати рятувальників "Кобри", які разом з медиками зуміли зняти гайку зі статевого органу. За допомогою «болгарки» рятувальники її спиляли. Весь цей час чоловік перебував під наркозом. Після надання допомоги пацієнт залишився в лікарні під наглядом медиків.

Цими ж днями із далекого Таїланду прийшла звістка про ще одного нещасливця. Пеніс місцевого 21-річного чоловіка застряг у металевій трубі. Таке пристосування він вигадав для того, щоб помастурбувати. П'ять днів він не звертався до лікарів, його статевий орган почав гнити.

Чоловік помістив пеніс у шкарпетку, потім засунув його в металеву трубу для того, щоб мастурбувати. Однак орган застряг у трубі, таєць 5 днів не міг його витягнути звідти й вирішив звернутися до медиків. Він розповів лікарям, що раніше двічі використав таке "обладнання" для мастурбації, але цього разу після "експерименту зі шкарпеткою" щось пішло не так. Медики три години пиляли металеву трубу. Витративши 25 лез, їм вдалося звільнити статевий орган чоловіка. За словами лікаря, пацієнт міг втратити пеніс, оскільки шкіра вже почала гнити.

Два роки назад подібна історія трапилась і у Вінниці. Щоправда, місцевий пенсіонер сам собі «накрутив» лиха. Він, розважаючи сам себе, натягнув автомобільний підшипник на свій статевий орган. Самотужки зняти його не зміг. На допомогу викликав лікарів. Консиліум з 11 людей вирішив викликати рятувальників, оскільки місце розташування набрякло та посиніло.

Рятувальники хотіли знімати підшипник за допомогою таких самих «спеціальних інструментів», як і колеги із Запоріжжя, проте лікарі знайшли більш безпечне рішення – і зняли підшипник з органу вінничанина самостійно. Вони зробили надріз і за допомогою вазеліну зняли виріб, який в часи своєї роботи у Вінниці й виготовляв завод, де працював горе-саморозважальник.

Але саме рятувальники «розтрубили» про цю історію на весь Facebook, бо втриматись від цього не змогли в силу, мабуть, виховання.

admin

18 січня, 2020