У вінничанки «достроково» народилася трійня. Діток нарешті виписали з пологового будинку

Новини Вінниці / У вінничанки «достроково» народилася трійня. Діток нарешті виписали з пологового будинку

У лютому родина Міхєєвих з Вінниччини поповнилась одразу трьома дітками: Платоном, Аделіною та Стефанією. Малята з’явилися на світ в неповних шість місяців вагітності. Наразі вони підросли, тому матір з дітками виписали.

У лютому родина Міхєєвих з Вінниччини поповнилась одразу трьома дітками: Платоном, Аделіною та Стефанією. Малята з’явилися на світ в неповних шість місяців вагітності. Наразі вони підросли, тому матір з дітками виписали.

Як йдеться у сюжеті телеканалу «ВІТА», мама малюків Наталя пригадує, що при народженні її дітки були розміром в долоньку. Те, що стане мамою трійні вона навіть і не уявляла. А тато взагалі спочатку розгубився… Крихіток спочатку виходжували в реанімації. І тільки потім, коли стан здоровя нормалізувався, перевели в палату до мами.

«Я перший раз коли їх побачила, то розревілася не на жарт», - зізнається Наталя Міхєєва.

Пробувши три місяці в лікарні, трійнята готові знайомитися зі своїм будинком та родичами.

«Дітки уже знаходяться в тому стані, коли їх можна виписувати додому. Критерій виписки недоношеної дитини – вага більше 2,5 кг. На сьогодні Платон важить 3130, Стефанія – 3120», - розповідає завідуюча відділенням інтенсивної терапії недоношених Центру матері та дитини Наталя Шовкопляс.

І хоч малята ще зовсім маленькі, в кожного вже проявляється свій темперамент.

«Найбільш вибаглива у нас Аделіна, вона постійно вимагає уваги. Вона вже розуміє, що таке ручки і дуже вже хоче на ручки. Стефанія спокійна. Вона спить собі і її можна погодувати пізніше. А Платон то такий він в міру,  як чоловік. Йому потрібна увага, його треба жаліти, дуже він ображається», - розповідає про характери своїх малюків Наталя Міхєєва.

Навколо трійнят гуртуються няньки. Допомагати готова ціла армія бабусь та дідусів

«Довелося трішки обстановку змінити, докупити ліжечка. В нас три ліжечка, столик пеленальний комодом - все готове для зустрічі діток», - розповідає бабуся Ірина Євдокименко.

Через карантин татусь до виписки бачив своїх чад лише на фото. І не на жарт хвилювався в очікуванні "каравану" дітлахів. Із Вінницького центру матері та дитини щаслива родина поїде до рідного Немирова. З повним багажником квітів та яскравим надписом: «Кохана, дякую за трійню».