У Віннниці продовжують облаштовувати велодоріжки, тепер і одна з вулиць Старого міста отримає свою смугу

Новини Вінниці / У Віннниці продовжують облаштовувати велодоріжки, тепер і одна з вулиць Старого міста отримає свою смугу

У Вінниці розпочали облаштовувати ще одну велосмугу по вулиці Московській, що на Старому місті.На ділянці від вул. Д.Нечая до вул. Я. Гальчевського, велодоріжки муги будуть по обох боках проїжджої частини, ширина кожної складатиме 1,5 м. Також буде впорядковано проїжджу частину дороги, її ширина складатиме 4,5 метра, встановленл відповідні дорожні знаки.

У Вінниці розпочали облаштовувати ще одну велосмугу - по вулиці Московській, що на Старому місті, на ділянці від вул. Д.Нечая до вул. Я. Гальчевського. Велодоріжки будуть по обох боках проїжджої частини, ширина кожної складатиме 1,5 м. Також буде впорядковано проїжджу частину  дороги, її ширина складатиме 4,5 метра, встановлені відповідні дорожні знаки.

Про це йдеться на сайті ВМР.

Відзначимо, що у 2013 році була розроблена та затверджена рішенням сесії міської ради «Програма розвитку велосипедного руху у м. Вінниця на 2013-2020 роки». В рамках цього документу було заплановано облаштувати 85 км велосипедних маршрутів різного типу та влаштувати велопарковки по всьому місту. 

Загалом у місті вже облаштували 78 км велодоріжок.   

Марина Карабай

22 вересня, 2020