У військовій частині на Вінниччині проходять стажування курсанти академії Національної гвардії України

Новини Вінниці / У військовій частині на Вінниччині проходять стажування курсанти академії Національної гвардії України

У військовій частині на Вінниччині двоє курсантів Національної академії Національної гвардії України проходитимуть військове стажування. Військові впродовж восьми місяці на приктиці "закріплятимуть" знання отримані в учбовому закладі.

У військовій частині на Вінниччині проходять стажування двоє курсантів Національної академії Національної гвардії України. Військові впродовж восьми місяців на практиці "закріплятимуть" знання отримані в учбовому закладі.

Про це йдеться на сторінці військової частини 3028 у Facebook.

Стажування проходять курсанти 4-го року навчання факультету логістики на посадах офіцерів служб тилу та автослужби. Так, курсант Артем Артамонов стажується на посаді начальника продовольчої та речової служби. Щоденно в його обов’язки входять перевірка розкладки продуктів та якості приготування їжі в частині, а також організація видачі та зберігання майна.

«Набуті навички під час стажування відкривають нам ширше розуміння специфіки служби підрозділів Нацгвардії. Я чудово розумію, що вже зовсім скоро мені доведеться цим займатися вже офіцером, тому намагаюся всім питанням приділяти найбільше уваги», – розповів курсант факультету логістики Артем Артамонов.

Курсант Віктор Олексіюк стажується на посаді командира автомобільного взводу та начальника автомобільної служби. Він організовує роботу з ремонту та підготовки техніки у військовій частині.

«Стати компетентним з усіх питань, а також безпосередньо впливати на особовий склад – ось, напевно, основні завдання кожного курсанта на період стажування», - запевняє нацгвардієць.

 

 

Новини Вінниці / У військовій частині на Вінниччині проходять стажування курсанти академії Національної гвардії УкраїниНовини Вінниці / У військовій частині на Вінниччині проходять стажування курсанти академії Національної гвардії УкраїниНовини Вінниці / У військовій частині на Вінниччині проходять стажування курсанти академії Національної гвардії УкраїниНовини Вінниці / У військовій частині на Вінниччині проходять стажування курсанти академії Національної гвардії УкраїниНовини Вінниці / У військовій частині на Вінниччині проходять стажування курсанти академії Національної гвардії УкраїниНовини Вінниці / У військовій частині на Вінниччині проходять стажування курсанти академії Національної гвардії України