У військовій частині на Вінниччині грудень буде «рибним»: військовим закупили кілька тон шпротів та горбуші

Новини Вінниці / У військовій частині на Вінниччині грудень буде «рибним»: військовим закупили кілька тон шпротів та горбуші

Військова частина з Вінниччини днями оголосила переможця тендеру на закупівлю кількох тон рибних делікатесів. Громадські активісти з Вінниці оприлюднили інформацію у жартівливому тоні.

Військова частина з Вінниччини днями оголосила переможця тендеру на закупівлю кількох тон рибних делікатесів. Громадські активісти з Вінниці оприлюднили інформацію у жартівливому тоні.

Отже 27 листопада в/ч 3028, що у місті Калинівці, визначила переможцем тендеру на майже 4 тони рибних продуктів ФОП «Терус Валентина Вікторівна». З‘їсти рибні делікатеси військовослужбовці мають до кінця року.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написала громадська активістка, голова правління ГО «Філософія серця» Юлія Грига.

«Свято наближається, 1,7 т шпротів, 0,8т оселедця і 1,1 т горбуші мають з'їсти до кінця цього року у військовій частині 3028, що в м. Калинівка. Всі закупки у однієї ФОП Тертус! Тепер я знаю, де будемо святкувати Новий рік», - йдеться в її дописі.

Зазначимо, що усі вказані громадською активісткою закупки, підтверджуються інформацією на платформі Prozzoro. Відповідно до тендерної документації, шпротів було закуплено на суму майже 200 тисяч гривень, таку ж суму «виклали» за горбушу, а от оселедець обійшовся трохи більше ніж 60 тисяч гривень.

З огляду на такий розподіл коштів, можна зазначити, що у когось на "новорічному столі" будуть рибні делікатеси, а хтось смакуватиме оселедцем.

Зазначимо, ФОП «Тертус Валентина Вікторівна» раніше очолювала споживче товариство «Хлібодар» - хліб, короваї, кекси та інші хлубобулочні вироби.

Щодо замовника, то контактною особою зазначено Миколу Володимировича Кожуховського.

До речі, до 7 грудня відбувається прийом заявок на картоплю на 388 800 грн.

У військову частину також планують закупити ковбасу з романтичною назвою «Настальгія» та курячі сосиски на 87 тисяч гривень, а також яловичу печінку на 111 тисяч. Правда, на ці позиції прийом заявок вже завершено.

Про інші тендерні пропозиції дивись тут.

Фото з мережі інтернет

Новини Вінниці / У військовій частині на Вінниччині грудень буде «рибним»: військовим закупили кілька тон шпротів та горбуші