У вбивстві мешканки Тульчинського району підозрюють молодика, який перед тим купував у неї горіхи

Новини Вінниці / У вбивстві мешканки Тульчинського району підозрюють молодика, який перед тим купував у неї горіхи

Це вбивство було скоєне понад півтора тижні тому: 18 лютого жителька села Крищинці, що в Тульчинському районі, завітала до своєї 85-річної сусідки й побачила, що та мертва.

Це вбивство було скоєне понад півтора тижні тому: 18 лютого жителька села Крищинці, що в Тульчинському районі, завітала до своєї 85-річної сусідки й побачила, що та мертва. Про жахливу подію повідомила поліцію.

Було очевидно, що літню подолянку хтось позбавив життя. Невдовзі експерти з'ясували, що смерть настала внаслідок травми голови.

«Оперативники та слідчі опитали сусідів загиблої та з’ясували,  хто останнім часом відвідував самотню жінку. Підозри щодо причетності  до вбивства пенсіонерки впали на 20-річного хлопця. Підозрюваний нещодавно купував у потерпілої горіхи та знав, що у самотньої жінки є заощадження», – повідомили у відділі комунікації поліції Вінниччини.

Учора, 28 лютого, цього молодика упіймали у Тульчині, де він знімав квартиру. У вбивстві цієї селянки він зізнався. Водночас каже, що не збирався позбавляти її життя, а мав намір лише відібрати в неї заощадження.

Його утримують у СІЗО, вже оголосили про підозру у вчиненні умисного вбивства. Загрожує ж йому до 15 років позбавлення волі.

Як повідомляв NaПарижі, у селі Павлівка Калинівького району вночі 25 лютого було вбито та пограбовано місцеву пенсіонерку. 
 

Юрій Ярмощук

1 березня, 2019