У Вапнярці вшанували пам'ять загиблих Героїв

Новини Вінниці / У Вапнярці вшанували пам'ять загиблих Героїв

Сьогодні, 9 травня, у День пам'яті та примирення, Вапнярська громада зібралася, щоб вшанувати пам'ять своїх Героїв, які віддали своє життя заради свободи та незалежності. Учасники заходу зібралися в актовій залі Вапнярської селищної ради, де відбулося урочисте нагородження посмертно орденами "За мужність ІІІ ступеня" та медаллю "За військову службу Україні".

Це нагородження стало символом визнання відваги та жертовності тих, хто став захищати свою землю в найважчі часи. Родичі загиблих Героїв були запрошені на захід, де отримали нагороди від владних осіб, виражаючи їм свою щирість та повагу.

Після церемонії нагородження відбулася пам'ятна хода до Алеї Слави, де присутні звернулися до портретів загиблих Героїв та поклали квіти до пам'ятника на Привокзальній площі.

Новини Вінниці / У Вапнярці вшанували пам'ять загиблих ГероївНовини Вінниці / У Вапнярці вшанували пам'ять загиблих ГероївНовини Вінниці / У Вапнярці вшанували пам'ять загиблих ГероївНовини Вінниці / У Вапнярці вшанували пам'ять загиблих ГероївНовини Вінниці / У Вапнярці вшанували пам'ять загиблих ГероївНовини Вінниці / У Вапнярці вшанували пам'ять загиблих Героїв