У Тульчинському районі на Вінниччині зіткнулись "ВАЗ" та "Kia": постраждало двоє людей

Новини Вінниці / У Тульчинському районі на Вінниччині зіткнулись "ВАЗ" та "Kia": постраждало двоє людей

Біля села Кирнасівка Тульчинського району на Вінниччині 25 листопада близько 6:20 сталася автопригода, внаслідок якої постраждало двоє людей. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, зіткнулись автомобілі «ВАЗ» та "Kia".

Біля села Кирнасівка Тульчинського району на Вінниччині 25 листопада близько 6:20 сталася автопригода, внаслідок якої постраждало двоє людей. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, зіткнулись автомобілі "ВАЗ" та "Kia".

За кермом "ВАЗу" перебував 37-річний житель Тульчина. За попередньою інформацією слідства, водій легковика не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з "Kia Carens".

Внаслідок автопригоди кермувальник "ВАЗу" та його 23-річний пасажир госпіталізовані до районної лікарні.

Наразі поліцією призначено низку експертиз, після проведення яких буде встановлена остаточна причина аварії.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Винуватцеві ДТП загрожує обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Сергій Маламура

26 листопада, 2020