У Тульчині автівка, яку буксували, виїхала на узбіччя на наїхала на 6-річну дівчинку

Новини Вінниці / У Тульчині автівка, яку буксували, виїхала на узбіччя на наїхала на 6-річну дівчинку

Ввечері 29 червня у Тульчині Вінницької області на узбіччі дороги автівка збила 6-річну дитину. Дівчинку госпіталізовано до травматологічного відділення місцевої лікарні.

Ввечері 29 червня у Тульчині Вінницької області на узбіччі дороги автівка збила 6-річну дитину. Дівчинку госпіталізовано до травматологічного відділення місцевої лікарні.

Як вказують у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, аварія сталась близько 17. 00 на вулиці Відродження. За попередньою інформацією слідства, 55–річний водій Fiat Dоblo виконував буксирування Renault Kangoo.

Під час повороту у Renault відбулось блокування керма. І 52–річний водій «француза» не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя дороги, де його автомобіль наїхав на дівчинку, яка йшла по узбіччю. Далі автівка зіткнулася з електроопорою та парканом.

Внаслідок автопригоди дівчинка отримала тілесні ушкодження. Вона перебуває під наглядом лікарів, які запевняють, що загрози життю пацієнтки немає.  

У кермувальників іномарок взято зразки крові для  проведення експертизи на стан сп’яніння

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Макс Мельник

30 червня, 2021