У центрі Вінниці встановили нові лавочки, виготовлені ветеранами АТО (ФОТО)

Новини Вінниці / У центрі Вінниці встановили нові лавочки, виготовлені ветеранами АТО (ФОТО)

Дев’ять нових лавочок встановили 18 травня у Вінниці по вулиці Соборній. Виготовлені вони ветеранами АТО на їхньому соціальному підприємстві УВВ інжиніринг.

Дев’ять нових лавочок встановили 18 травня у Вінниці по вулиці Соборній. Виготовлені вони ветеранами АТО на їхньому соціальному підприємстві УВВ інжиніринг.

Ставили лавки у таких місцях, де вони не заважали б пішоходам, водночас дали б можливість охочим перепочити. Біля лавочок, поки що, немає урн для сміття, не всі вони стоять у затінку, що було б дуже актуальним для літньої пори, але загалом ідея непогана.

«Як місця розміщення обрано невеликі ніші, що формуються фасадами будинків, тож вони не заважатимуть транзитному руху пішоходів і є досить затишними. З лавок відкривається гарний краєвид на архітектуру міста, тож милуйтесь на здоров'я», - зазначає у соцмережі радник міського голови Віктор Перлов.

Новини Вінниці / У центрі Вінниці встановили нові лавочки, виготовлені ветеранами АТО (ФОТО)Новини Вінниці / У центрі Вінниці встановили нові лавочки, виготовлені ветеранами АТО (ФОТО)Новини Вінниці / У центрі Вінниці встановили нові лавочки, виготовлені ветеранами АТО (ФОТО)Новини Вінниці / У центрі Вінниці встановили нові лавочки, виготовлені ветеранами АТО (ФОТО)Новини Вінниці / У центрі Вінниці встановили нові лавочки, виготовлені ветеранами АТО (ФОТО)Новини Вінниці / У центрі Вінниці встановили нові лавочки, виготовлені ветеранами АТО (ФОТО)Новини Вінниці / У центрі Вінниці встановили нові лавочки, виготовлені ветеранами АТО (ФОТО)Новини Вінниці / У центрі Вінниці встановили нові лавочки, виготовлені ветеранами АТО (ФОТО)Новини Вінниці / У центрі Вінниці встановили нові лавочки, виготовлені ветеранами АТО (ФОТО)Новини Вінниці / У центрі Вінниці встановили нові лавочки, виготовлені ветеранами АТО (ФОТО)Новини Вінниці / У центрі Вінниці встановили нові лавочки, виготовлені ветеранами АТО (ФОТО)Новини Вінниці / У центрі Вінниці встановили нові лавочки, виготовлені ветеранами АТО (ФОТО)Новини Вінниці / У центрі Вінниці встановили нові лавочки, виготовлені ветеранами АТО (ФОТО)Новини Вінниці / У центрі Вінниці встановили нові лавочки, виготовлені ветеранами АТО (ФОТО)
Сергій Маламура

19 травня, 2020