У центрі Вінниці встановили 18 велетенських великодніх писанок (ФОТО)

Новини Вінниці / У центрі Вінниці встановили 18 велетенських великодніх писанок (ФОТО)

Вдень 28 квітня середмістя Вінниці прикрасили по-особливому. Нарешті на майдані Незалежності встановили писанки. Яйця-велетні розташовані від шпиля з скульптурою дівчини на бронзовій кулі, яка символізує пісню, майже до входу до будівлі міськради.

Вдень 28 квітня середмістя Вінниці прикрасили по-особливому. Нарешті на майдані Незалежності встановили писанки. Яйця-велетні розташовані від шпиля з скульптурою дівчини на бронзовій кулі, яка символізує пісню, майже до входу у будівлю міськради.

Не порушуючи жодних карантинних обмежень, вінничани одразу почали робити світлини з велетенськими писанками. Завдяки сонячній погоді вони чудово грають у променях…

До речі, у цьому році до місцевої колекції писанок додалися чотири нових. Міська влада раніше обіцяла, що збільшуватиме їх кількість.  

Однак, через карантин масові заходи з нагоди Великодня не передбачаються. Святкова програма буде онлайн на сторінці VinCulture Code. Анонсувався марафон музичних колективів від всіх населених пунктів новоутвореної Вінницької об’єднаної тергромади.

Полюбуватися цією красою та зробити яскраві селфі вінничани та гості міста зможуть до 5 травня.

Новини Вінниці / У центрі Вінниці встановили 18 велетенських великодніх писанок (ФОТО)Новини Вінниці / У центрі Вінниці встановили 18 велетенських великодніх писанок (ФОТО)Новини Вінниці / У центрі Вінниці встановили 18 велетенських великодніх писанок (ФОТО)Новини Вінниці / У центрі Вінниці встановили 18 велетенських великодніх писанок (ФОТО)Новини Вінниці / У центрі Вінниці встановили 18 велетенських великодніх писанок (ФОТО)Новини Вінниці / У центрі Вінниці встановили 18 велетенських великодніх писанок (ФОТО)Новини Вінниці / У центрі Вінниці встановили 18 велетенських великодніх писанок (ФОТО)Новини Вінниці / У центрі Вінниці встановили 18 велетенських великодніх писанок (ФОТО)Новини Вінниці / У центрі Вінниці встановили 18 велетенських великодніх писанок (ФОТО)Новини Вінниці / У центрі Вінниці встановили 18 велетенських великодніх писанок (ФОТО)Новини Вінниці / У центрі Вінниці встановили 18 велетенських великодніх писанок (ФОТО)
Олеся Рудницька

28 квітня, 2021