У центрі Вінниці троє молодиків викрали електрообладнання на 60 тисяч гривень

Новини Вінниці / У центрі Вінниці троє молодиків викрали електрообладнання на 60 тисяч гривень

У Вінниці 8 жовтня поліцейські затримали трьох чоловіків, яким інкримінують крадіжку електроінструментів із господарського приміщення в центрі міста. Загалом, як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, вартість викраденого становить близько 60 000 гривень.

У Вінниці 8 жовтня поліцейські затримали трьох чоловіків, яким інкримінують крадіжку електроінструментів із господарського приміщення в центрі міста. Загалом, як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, вартість викраденого становить близько 60 000 гривень. 

За словами начальника Вінницького відділу поліції Віталія Курчика, злочин було скоєно в ніч з 20 на 21 вересня. Пошкодивши двері,зловмисники проникли до підсобного приміщення по вулиці Хлібній, звідки викрали господарський інвентар.

Правоохоронці встановили, що до крадіжки причетні 32, 39 та 40 - річний мешканці Вінниці. Чоловіки раніше були судимі за вчинення майнових злочинів. Речові докази у них частково вилучені.

Наразі поліція перевіряє причетність молодиків до вчинення аналогічних злочинів. Слідчим відділом поліції розслідується кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За такий злочин передбачено до 6 років ув’язнення.

Сергій Маламура

9 жовтня, 2020