У центрі Вінниці розпочали реконструкцію будівлі під туристичний хаб (ФОТО)

Новини Вінниці / У центрі Вінниці розпочали реконструкцію будівлі під туристичний хаб (ФОТО)

У Вінниці на вулиці Соборній розпочали реконструкцію будівлі, де буде розміщено найбільший туристичний хаб в Україні. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міський голова Сергій Моргунов.

У Вінниці на вулиці Соборній розпочали реконструкцію будівлі, де буде розміщено найбільший туристичний хаб в Україні. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міський голова Сергій Моргунов.  

Нагадаємо, запланували реконструкцію будівлі у центрі Вінниці ще навесні минулого року, але пандемія внесла свої корективи - із роботами довелось зачекати.

За словами С.Моргунова, хаб поєднає зручні сервіси для гостей Вінниці з місцем для розвитку креативного підприємництва.

"Попри те, що в часи пандемії індустрія подорожей зазнає суттєвих втрат, експерти переконані, що туризм залишиться каталізатором розвитку економічного і суспільного життя в громадах у найближчому десятилітті. А Вінниця вже не перший рік вважається одним із найкращих місць в Україні як для проведення сімейних вікендів, так і для ділової чи оздоровчої поїздки, тож з відновленням потоків туризм дасть новий поштовх економіці нашої громади", - пише міський голова.

У приміщенні хабу відкриють сучасний інформаційний центр, який пропонуватиме туристам цікаві об'єкти як у місті, так і в регіоні. Це продовжить термін перебування туристів у місті, і як наслідок – позитивно впливатиме на розвиток індустрії гостинності, створення нових робочих місць у цій сфері та збільшення надходжень до місцевого бюджету.

"Після завершення реконструкції будівлі біля входу буде встановлено перший у місті інтерактивний туристичний кіоск, де гості Вінниці зможуть отримувати необхідну інформацію цілодобово. Всередині та ззовні розташуємо зручні місця для відпочинку і облаштуємо подієвий майданчик, де регулярно проходитимуть лекції, тренінги, майстер-класи та інші заходи. Переконаний, що майбутній простір хабу стане імпульсом для появи нових турів, маршрутів і пропозицій у різних сегментах місцевого туризму", - зазначає С.Моргунов.

Першу чергу реконструкції планують завершити цього року, а наступного туристичний хаб запрацює повноцінно.

 

Новини Вінниці / У центрі Вінниці розпочали реконструкцію будівлі під туристичний хаб (ФОТО) Новини Вінниці / У центрі Вінниці розпочали реконструкцію будівлі під туристичний хаб (ФОТО) Новини Вінниці / У центрі Вінниці розпочали реконструкцію будівлі під туристичний хаб (ФОТО) Новини Вінниці / У центрі Вінниці розпочали реконструкцію будівлі під туристичний хаб (ФОТО)
Сергій Маламура

17 березня, 2021