У центрі Вінниці правоохоронці й працівники мерії влаштували «антиалкогольний» рейд

Новини Вінниці / У центрі Вінниці правоохоронці й працівники мерії влаштували «антиалкогольний» рейд

У ході рейду перевіряли торговців напоями на новорічному ярмарку, що на Європейській площі, й інші «точки» в центрі міста. Загалом інспектори ювенальної превенції поліції спільно з працівниками соціальних служб, що опікуються дітьми й молоддю, «промоніторили» 11 місць торгівлі.

У ході рейду перевіряли торговців напоями на новорічному ярмарку, що на Європейській площі, й інші «точки» в центрі міста. Загалом інспектори  ювенальної превенції поліції спільно з працівниками соціальних служб, що опікуються дітьми й молоддю, «промоніторили» 11 місць торгівлі.

Як повідомили відділ комунікації обласної поліції, мета цього рейду – виявити тих, хто продає алкогольні напої й цигарки неповнолітнім. Горілку й вино вінницьким школярам ніхто не відпускав, а от глінтвейном, як зафіксували правоохоронці, неповнолітні без проблем могли зігрітися в трьох велелюдних місцях.

 З торговцями-порушниками проведено профілактичні бесіди. З власниками торгових «точок», де школярам продавали напої з алкоголем, в межах своїх повноважень «розбиратимуться» чиновники департаменту адмінпослуг Вінницької мерії.

Юрій ЯРМОЩУК

 

Сергій Маламура

29 грудня, 2017