У центрі Вінниці пограбували магазин: зловмисник здав "виручене" у ломбард

Новини Вінниці / У центрі Вінниці пограбували магазин: зловмисник здав "виручене" у ломбард

Протягом трьох діб вінницькі правоохоронці шукали зухвалого зловмисника, який 27 червня пограбував магазин у центрі Вінниці. Вдаючи з себе покупця, чоловік приміряв, а потім забрав з крамниці два годинника вартістю 45 тисяч гривень.

Протягом трьох діб вінницькі правоохоронці шукали зухвалого зловмисника, який 27 червня пограбував магазин у центрі Вінниці. Вдаючи із себе покупця, чоловік приміряв, а потім забрав з крамниці два годинника вартістю 45 тисяч гривень.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, до поліції із заявою звернулася 50-річна продавчиня. За її словами, до торговельної зали зайшов чоловік та попросив її показати два годинника марки Certina. Взявши товар до рук, «покупець» вибіг з магазину.   

За описом зловмисника, який надала жінка, та за допомогою відео з кількох камер нагляду, поліцейські встановили особу, причетну до пограбування. На розшук зловмисника орієнтували усі місцеві та територіальні відділення поліції.

Затримали 29–річного правопорушника за місцем проживання у селищі Турбів Липовецького району. Відомо, що на 1 липня награбоване зловмисник встиг реалізувати – здав у два ломбарди.

За неофіційною інформацією, раніше чоловік не притягувався до кримінальної відповідальності. Але йому конче потрібні були гроші, тому він пішов на такий крок. Проте, чи єдиний це його злочин, наразі не відомо. Тому поліція перевіряє, чи причетний він до аналогічних злочинів на території області.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 1 ст. 186 ККУ (грабіж), що передбачає до 4 років позбавлення волі.

Макс Мельник

2 липня, 2020