У центрі Вінниці чоловік грабував перехожих: зривав золоті прикраси та забирав сумки з грошима

Новини Вінниці / У центрі Вінниці чоловік грабував перехожих: зривав золоті прикраси та забирав сумки з грошима

У Вінниці затримали зловмисника, який тримав у страху центр міста. Чоловік грабував перехожих, забираючи цінні речі, коштовності та гроші.

У Вінниці затримали зловмисника, який тримав у страху центр міста. Чоловік грабував перехожих, погрожуючи застосуванням сили. Затриманому загрожує до 6 років ув’язнення.

Як повідомили в пресслужбі ГУНП У Вінницькій області, на минулому тижні надійшло звернення від троїх вінничан, яких пограбували просто в центрі міста, серед них двоє жінок.

За словами потерпілих, в нічний час до них ззаду підходив зловмисник, погрожуючи застосуванням сили, знімав з них золоті прикраси, відбирав гроші та інші цінні речі. У потерпілого чоловіка нападник вирвав з рук барсетку з грошима та документами.

Вже 2 жовтня підозрюваного було затримано неподалік будинку, де він мешкає. Ним виявися 31-річний вінничанин, раніше судимий за аналогічні злочини. У вчиненому чоловік зізнався та розповів, куди збув золоті прикраси вінничан.

Наразі поліція перевіряє причетність затриманого до аналогічних злочинів на території Вінниці. Виявилось, що він причетний до пограбування, яке було вчинено в серпні цього року.

Зловмисник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст. 186 КК України (грабіж). Таке правопорушення карається до 6 років ув’язнення. Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Новини Вінниці / У центрі Вінниці чоловік грабував перехожих: зривав золоті прикраси та забирав сумки з грошима
Ірина Заіковата

2 жовтня, 2020