У ТОП-20 рейтингу українських вишів за рівнем представлення своєї діяльності в Інтернеті два вінницьких університети

Новини Вінниці / У ТОП-20 рейтингу українських вишів за рівнем представлення своєї діяльності в Інтернеті два вінницьких університети

Вінницький національний технічний університет посів 11-е місце серед усіх українських закладів вищої освіти, відповідно до січневої редакції рейтингу Webometrics. ВНМУ імені Микола Пирогова у цьому рейтингу на 20-ій позиції.

Вінницький національний технічний університет посів 11-е місце серед усіх українських закладів вищої освіти, відповідно до січневої редакції рейтингу Webometrics. ВНМУ імені Миколи Пирогова у цьому рейтингу на 20-ій позиції.

Зазначимо, що це один з рейтингів університетів світу, за яким аналізують ступінь представлення діяльності університетів в інтернет-просторі. І ВНТУ, і медуніверситет значно покращили свої минулорічні показники.

Донецький національний університет ім. В.Стуса (Вінниця) зайняв 45 стрічку рейтингу, Вінницька академія неперервної освіти – 131-у, Вінницький торговельно-економічний інститут – 133-ю, Вінницький національний аграрний університет – 151-у, а Вінницький державний педагогічний університет ім. М.Коцюбинського – 158-у.

Зазначимо, перші позиції в рейтингу утримують переважно київські та харківські університети, а також сумський університет.