У Теплицькому районі іномарка збила дівчинку

Новини Вінниці / У Теплицькому районі іномарка збила дівчинку

Внаслідок ДТП отримала травми 11-річна подолянка. Сталося це у селі Стражгород, що в Теплицькому районі. Учора близько п'ятої години дня дівчинку збив Volkswagen.

Внаслідок ДТП отримала травми 11-річна подолянка. Сталося це у селі Стражгород, що в Теплицькому районі. Учора близько п'ятої години дня дівчинку збив Volkswagen. З місця пригоди її доставили у районну лікарню. У неї – тілесні ушкодження.
Згаданий автомобіль перебуває на арештмайданчику. У момент аварії за його кермом був 54-річний мешканець селища Теплик. 

Схоже, дівчинка несподівано вийшла на дорогу, а за мить сталося лихо. Слідчі з'ясовують причини й обставини цією ДТП. З оприлюднених поліцією фотографій з місця аварії видно, що в автомобіля, зокрема, тріснуте лобове скло. Очевидно, що удар був доволі сильний...

Як зазначили у відділі комунікації поліції Вінниччини, кримінальне провадження відкрито за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

NaПарижі нещодавно повідомляв, що у Вінниці водій без прав на «євроблясі» спричинив ДТП та втік.
 

Юрій Ярмощук

7 листопада, 2018