У святкові дні на Вінниччині заплановано пів сотні масових заходів: поліції на вулицях побільшає

Новини Вінниці / У святкові дні на Вінниччині заплановано пів сотні масових заходів: поліції на вулицях побільшає

Із 21 по 24 серпня на Вінниччині заплановано проведення 50 масових заходів за участі майже 4 тисяч людей. Про це під час координаційної наради, що відбулась в обласному главку поліції, повідомив т.в.о. заступника начальника ГУНП у Вінницькій області Ігор Волокітенко.

Із 21 по 24 серпня на Вінниччині з нагоди Дня незалежності заплановано проведення 50 масових заходів за участі майже 4 тисяч людей. Про це під час координаційної наради, що відбулась в обласному главку поліції, повідомив т.в.о. заступника начальника ГУНП у Вінницькій області Ігор Волокітенко.

За його словами, кількість поліцейських нарядів на вулицях міст та селищ буде збільшена, зокрема, будуть створенні додаткові СОГ, вибухотехнічні групи, в місцях скупчення людей працюватиме поліція діалогу.

Публічну безпеку будуть забезпечувати понад 300 поліцейських, 60 представників громадських формувань та 80 нацгвардійців.

Йшлося також про контроль за дотриманням карантинних обмежень під час проведення масових заходів, необхідності проведення превентивної роботи з організаторами заходів щодо носіння їх учасниками масок і дотримання соціальної дистанції.

"Поліція продовжує працювати в посиленому режимі, ситуаційний відділ обласного главку працюватиме цілодобово. Під час зустрічі було відпрацьовано алгоритм спільних дій та досягнуто домовленості щодо чергування в Ситуаційному відділі поліції представників всіх структурних підрозділів системи МВС", - йдеться у повідомленні поліції.

Сергій Маламура

21 серпня, 2020