У ставку поблизу Вінниці знайшли тіло чоловіка, яке передали судмедекспертам

Новини Вінниці / У ставку поблизу Вінниці знайшли тіло чоловіка, яке передали судмедекспертам

Вранці 6 грудня стало відомо, що у водоймі в селі Цвіжин Вінницького району зникла людина. На місце викликали вінницьких рятувальників. Тіло відшукали. Причини, що призвели до загибелі людини наразі встановлюються фахівцями Нацполіції.

Вранці 6 грудня стало відомо, що у водоймі в селі Цвіжин Вінницького району зникла людина. На місце викликали вінницьких рятувальників. Тіло відшукали. Причини, що призвели до загибелі людини встановлювали у Нацполіції. 

Як повідомляють у пресслужбі ГУ ДСНС у Вінницькій області, повідомлення про те, що потрібна допомога для пошуку в водоймі зниклого чоловіка надійшло до Служби порятунку “101” о 07:20.

Прибувши на місце виклику, о 14:25 групою водолазних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення, на відстані 40 метрів від берега, на глибині понад 3 м було знайдено тіло потопельника та піднято на поверхню.

Загиблим виявився 48-річний чоловік.

До проведення пошукових робіт від ДСНС залучалося 6 чоловік особового складу та один спецавтомобіль.

Трагедія сталася на базі відпочинку «Кльове місце». У відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області пояснили NaПарижі, що чоловік відпочивав з друзями. Після сауни він вирішив покупатися у водоймі, поверхню якої покрито льодом.

Коли занурювався, відпочивальник проламав кригу. Проте відплив від цього місця, а під водою не зорієнтувався. В іншому місці пробити кригу він не зміг.     

Олеся Рудницька

7 грудня, 2020