У середмісті Вінниці поліція викрила магазин, де без ліцензії торгували електронними сигаретами

Новини Вінниці / У середмісті Вінниці поліція викрила магазин, де без ліцензії торгували електронними сигаретами

У Вінниці правоохоронці 14 червня на вулиці Пирогова викрили магазин, у якому торгували електронними сигаретами та рідинами без відповідних документів. Зазначимо, це не вперше.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, з приміщення торгового закладу правоохоронці вилучили товару на понад 100 тисяч гривень.

«В ході відпрацювання території обслуговування поліцейські сектору превенції зайшли до магазину, де на вітрині виявили електронні сигарети та рідину до них. Під час перевірки з’ясувалась, що 20-річний продавець закладу здійснює продаж товарів, не маючи на торгівлю відповідних документів», - йдеться у повідомленні.

За цим фактом на працівника закладу поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення порядку провадження господарської діяльності).

Санкція статті передбачає штраф від 7000 до 14 000 гривень з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва, сировини і грошей, одержаних внаслідок вчинення цього адміністративного правопорушення, чи без такої.

Макс Мельник

15 червня, 2022