У селі під Вінницею горів деревообробний цех (ФОТО)

Новини Вінниці / У селі під Вінницею горів деревообробний цех (ФОТО)

У селі Комарів Вінницького району о 4-й годині ранку 17 травня зайнялась покрівля деревообробного цеху на території ДП "Вінницький лісгосп".

У селі Комарів Вінницького району о 4-й годині ранку 17 травня зайнялась покрівля деревообробного цеху на території ДП "Вінницький лісгосп".

Як повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС в області, о 07:02 пожежу було ліквідовано. Але вогонь встиг знищити покрівлю на площі 400 квадратних метрів.

До боротьби з вогнем від ДСНС залучалось 23 чоловіки особового складу та 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки. На щастя, жертв та постраждалих немає.

Причини загорання встановлюються.

Новини Вінниці / У селі під Вінницею горів деревообробний цех (ФОТО)Новини Вінниці / У селі під Вінницею горів деревообробний цех (ФОТО)Новини Вінниці / У селі під Вінницею горів деревообробний цех (ФОТО)Новини Вінниці / У селі під Вінницею горів деревообробний цех (ФОТО)Новини Вінниці / У селі під Вінницею горів деревообробний цех (ФОТО)Новини Вінниці / У селі під Вінницею горів деревообробний цех (ФОТО)Новини Вінниці / У селі під Вінницею горів деревообробний цех (ФОТО)Новини Вінниці / У селі під Вінницею горів деревообробний цех (ФОТО)Новини Вінниці / У селі під Вінницею горів деревообробний цех (ФОТО)Новини Вінниці / У селі під Вінницею горів деревообробний цех (ФОТО)Новини Вінниці / У селі під Вінницею горів деревообробний цех (ФОТО)Новини Вінниці / У селі під Вінницею горів деревообробний цех (ФОТО)