У селі на Вінниччині двоє молодиків поцупили у фермера метал і повезли підводою здавати на пункт прийому брухту

Новини Вінниці / У селі на Вінниччині двоє молодиків поцупили у фермера метал і повезли підводою здавати на пункт прийому брухту

Двох молодиків затримав дільничний біля пункту прийому металолому в Липовецькому районі на Вінниччині. Підводою вони привезли здавати викрадений вночі у місцевого фермера метал. У відділі комунікації поліції Вінницької області повідомляють, що крадіжка сталася в ніч на 21 січня у селі Костянтинівка.

Двох молодиків затримав дільничний біля пункту прийому металолому в Липовецькому районі на Вінниччині. Підводою вони привезли здавати викрадений вночі у місцевого фермера метал. У відділі комунікації поліції Вінницької області повідомляють, що крадіжка сталася в ніч на 21 січня у селі Костянтинівка. А вже вдень дільничний затримав зловмисників.

Ними виявились двоє місцевих жителів віком 25 та 38 років. Один з них уже притягувався до відповідальності за крадіжку. Загалом вони винесли із господарської будівлі фермера близько 700 кг металу.

Наразі чоловіків перевіряють на причетність до інших злочинів. Відкрито кримінальне провадження за ч.3. ст..185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення). Санкція статті передбачає до 6-ти років позбавлення волі.