У селі на Вінниччині чоловік з битою напав на листоношу й відібрав сумку з грошима пенсіонерів. Жінка в лікарні, а зловмисника затримали (ФОТО)

Новини Вінниці / У селі на Вінниччині чоловік з битою напав на листоношу й відібрав сумку з грошима пенсіонерів. Жінка в лікарні, а зловмисника затримали (ФОТО)

Черговий напад на листоношу стався на Вінниччині у селі Росоша Теплицького району. Там нападник побив жінку битою та відібрав сумку із грошима пенсіонерів. Встановити та затримати зловмисника, за інформацією відділу комунікації поліції Вінницької області, вдалося за годину.

Черговий напад на листоношу стався на Вінниччині у селі Росоша Теплицького району. Там нападник побив жінку битою та відібрав сумку із грошима пенсіонерів. Встановити та затримати зловмисника, за інформацією відділу комунікації поліції Вінницької області, вдалося за годину.

Стався напад близько 16-ї години. Зловмисник вдарив жінку, яка розносила пенсії, битою по голові та відібрав сумку, де було понад 70 тисяч гривень. 53-річну потерпілу з травмою голови госпіталізували. А правоохоронці тим часом почали подвірний обхід мешканців села.

«Спілкуючись з 34-річним місцевим жителем, поліцейські помітили, що він нервує, а на його одежі є сліди крові. Така поведінка чоловіка стала підставою для проведення поверхневого огляду, під час якого у нього під курткою була виявлена дерев’яна бита та сумка з грошима. У вчиненому чоловік зізнався, але пояснити, чому він наважився на злочин, не зміг. Раніше затриманий в поле зору місцевої поліції не потрапляв», - повідомляють у поліції Вінниччини.

Наразі чоловіка затримано у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 187 КК України (розбій). Йому загрожує до 7 років ув’язнення. Вирішується питання про оголошення затриманому про підозру та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, у жовтні про напад на себе заявила листоноша у селі Пеньківка Літинського району. У цьому випадку нападники досі не встановлені.  

А в листопаді Бершадською місцевою прокуратурою було повідомлено про підозру 25-річній листоноші, яка, за даними слідства, інсценувала власне пограбування, аби привласнити понад 36 тисяч гривень пенсій.

Новини Вінниці / У селі на Вінниччині чоловік з битою напав на листоношу й відібрав сумку з грошима пенсіонерів. Жінка в лікарні, а зловмисника затримали (ФОТО)Новини Вінниці / У селі на Вінниччині чоловік з битою напав на листоношу й відібрав сумку з грошима пенсіонерів. Жінка в лікарні, а зловмисника затримали (ФОТО)Новини Вінниці / У селі на Вінниччині чоловік з битою напав на листоношу й відібрав сумку з грошима пенсіонерів. Жінка в лікарні, а зловмисника затримали (ФОТО)Новини Вінниці / У селі на Вінниччині чоловік з битою напав на листоношу й відібрав сумку з грошима пенсіонерів. Жінка в лікарні, а зловмисника затримали (ФОТО)