У Росії за підпал килимка біля будівлі регіонального відділення ФСБ затримали чоловіка з фарбами «українських кольорів»

Новини Вінниці / У Росії за підпал килимка біля будівлі регіонального відділення ФСБ затримали чоловіка з фарбами «українських кольорів»

Підпали вже стаю візитівкою Росії. Черговою жертвою «вогняного півника» стала будівля головного управління Федеральної служби безпеки в Краснодарському краї. Точніше килимок перед дверима. Підозрюваного незабаром затримали. Під час обшуку у чоловіка виявили фарби «українських кольорів».

Про це вчора повідомляв Telegram-канал NEXTA Live.

На опублікованому знімку видно двері до будівлі ФСБ, внизу яких палахкотить вогонь. Ймовірно, невідомі або розлили суміш, або кинули у будівлю пляшку із відполвідною сумішшю.

«У Краснодарі підпалили вхід до будівлі головного управління ФСБ в Краснодарському краї», – йдеться в повідомленні.

Не дивно, що пропагандистські російські ЗМІ та саме управління ФСБ в Краснодарському краї спочатку ніяк не висвітлювали цей інцидент.

Сьогодні «Кавказ.Реалії» повідомив, від вогню згорів килимок на вході. Ніхто з людей не постраждав. По данними телеграм-каналу BAZA, за подозрою у підпалі поліція затримала та передала у ФСБ уроженця Волгоградської області, 46-річного Ігоря Паскаря. У чоловіка нібито знайшли тюбики із синьою та жовтою фарбою. Будівлю він начебто хотів підпалити з «хулиганських міркувань».

За якою статтею чоловікові висунуть обвинувачення, наразі не відомо.

Олег Верлан

15 червня, 2022