У Росії вибір загиблого сина служити схвалила мати, у якій 22 роки тому загинув чоловік-військовий

Новини Вінниці / У Росії вибір загиблого сина служити схвалила мати, у якій 22 роки тому загинув чоловік-військовий

У російському Бошкортостані місцева преса визнала та знайшла виправдання загибелі в Україні 25-річного Даніса Ішмуратова, сина мічмана із затонулого підводного човна «Курськ».

Попри жорстку цензуру, у російських регіональних ЗМІ іноді публікують некрологи загиблих в Україні, коли факт можна висвітлити у патріотичному дусі. Приміром, башкирський хлопець бачив лише могилу батька, який служив мічманом на «Курську», що затонув за визначених обставинах. Проте вдова моряка схвалила вибір сина «піти стопами батька» і підписати контракт.

Отже, спочатку росіянин служив в Таджикистані, а потім загинув в Україні. Його мати не скаржиться.

Підготував Анатолій Мельник

Новини Вінниці / У Росії вибір загиблого сина служити схвалила мати, у якій 22 роки тому загинув чоловік-військовий Новини Вінниці / У Росії вибір загиблого сина служити схвалила мати, у якій 22 роки тому загинув чоловік-військовий Новини Вінниці / У Росії вибір загиблого сина служити схвалила мати, у якій 22 роки тому загинув чоловік-військовий Новини Вінниці / У Росії вибір загиблого сина служити схвалила мати, у якій 22 роки тому загинув чоловік-військовий Новини Вінниці / У Росії вибір загиблого сина служити схвалила мати, у якій 22 роки тому загинув чоловік-військовий
admin

29 жовтня, 2022