У Росії почали масово роздавати повістки для призову до армії працівникам МНС

Новини Вінниці / У Росії почали масово роздавати повістки для призову до армії працівникам МНС

Зазнаючи величезних втрат особового складу на війні в Україні, російські окупанти намагаються в найкоротші терміни поповнити лави збройних сил навченими людьми. Через це працівникам МНС почали масово роздавати повістки для призову до армії. Прихована мобілізація у РФ триває…

Набирати нових окупантів почали за наказом найвищого військово-політичного командування в Росії. Про це «24 каналу» повідомили джерела в українських спецслужбах.

Зазначається, що президентові країни-агресора Володимиру Путіну дуже важливі перемоги на фронтах за будь-яку ціну. Однак без постійного поповнення особового складу плани не реалізувати.

У зв'язку з цим Міноборони Росії спочатку кидало у бій проти ЗСУ непідготовлених солдатів строкової служби, яких заднім числом робили контрактниками, а також мобілізованих з ОРДЛО чоловіків. Пізніше, коли строковики та «жителі Донбасу» почали закінчуватись, а українські військовослужбовці посилили тиск на ворога, російські генерали зрозуміли, що просуватися вперед і утримувати інші позиції вони зможуть лише у разі посилення мобілізації військових із досвідом.

Тому окупанти вирішили мобілізувати співробітників МНС, які вже мають відповідну підготовку.

Нагадаємо, Росія шукає резерви через сайти з пошуку роботи, оголошуючи набір охоронців, соцмережі, військкомати та нелегальні на території РФ приватні військові компанії.

Раніше повідомлялося, що в Росії повним ходом йде прихована мобілізація, вже набрали близько 15 тис. «добровольців». Такі дані наприкінці травня оприлюднив Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Олег Верлан

14 червня, 2022