У Росії невідомі «партизани» почали нищити автотехніку, марковану літерою «Z»

Новини Вінниці / У Росії невідомі «партизани» почали нищити автотехніку, марковану літерою «Z»

У росіян чи то прокинулися залишки совісті, чи то вони відчули вплив західних санкцій, але у різних містах почалося партизанське «полювання» на автомобілі із символікою «Z», яку армія окупантів використовує у війні проти України. Прихильникам військової афери президента-агресора Володимира Путіна почали нищити автомобілі.

Зазначимо, що росіяни готуються до «партизанської війни» на своїй територі. Втрати військової техніки у Білорусі через «рейкових партизан» змусили керівництво РФ задіяти превентивні міри, аби запобігти аналогічному сценарію вже на своїй території – у так званому тилу.

Проте втрати можуть зазнати не лише потяги. Вже відомо про непоодинокі пошкодження автотранспорту з рашистською символікою.

Про це пише Telegram-канал Баста. Опублікувано також відео «помсти». Невідомий чоловік ввечері проколює колеса вантажній авітівці. Де саме та коли було знято відео – невідомо.

«У Росії триває партизанська боротьба з фашистами», – написали журналісти.

Зазначається, що противники війни у РФ почали нищити автівки з символікою «Z». Це знак сучасного російського нацизму-фашисзму.

«Машини з фашистською символікою «Z» підпалюють, проколюють колеса та обливають фарбою», – наголосили журналісти.

Уточнюється, що йдеться не про поодинокі випадки, а про поширене у різних регіонах РФ явище. Раніше аналогічні дії відбулися в окупованому Росією Криму. Зокрема, у Севастополі теж проколювали колеса прихильникам війни проти України.

Олег Верлан

11 квітня, 2022