У рідне село на Вінниччині «на щиті» повернувся захисник Максим Шуляк

Новини Вінниці / У рідне село на Вінниччині «на щиті» повернувся захисник Максим Шуляк

Вчора, 21 січня в село Білоусівка Тульчинської громади «на щиті» повернувся захисник Максим Шуляк. Життя 33-річного військового з Вінниччини обірвалось 15 січня 2023 року в Донецькій області.

Про це повідомляє Тульчинська міська територіальна громада.

Він народився у Гайсині, дитячі роки провів в селі Білоусівка біля бабусі Ліди Сергіївни. Навчався у Немирові та у Білоусівці, потім у фінансово-економічному університеті у Вінниці.

«У 2009 році проходив строкову службу у Збройних Силах України. У 2012 році закінчив Державний податковий університет в м.Ірпінь. З 2014 року працював на ТОВ «Вінницька птахофабрика» та ТОВ «ЛВН Лімітед».

31 травня 2022 року пішов добровольцем на війну. Солдат Шуляк Максим Володимирович служив гранатометник 1 механізованого відділення - бойової машини 3 механізованого взводу 3 механізованої роти військової частини А4472. Він мужньо захищав усіх нас та рідну країну від окупантів, гідно виконував свій обов'язок перед Батьківщиною, до останнього відстоюючи її свободу та незалежність, виборюючи щасливе майбутнє для кожного українця», - йдеться у повідомленні.

Церемонія прощання та чин похорону відбудеться сьогодні, 22 січня в селі Білоусівка. Цей день оголошено днем жалоби в Тульчинській міській територіальній громаді.

Новини Вінниці / У рідне село на Вінниччині «на щиті» повернувся захисник Максим ШулякНовини Вінниці / У рідне село на Вінниччині «на щиті» повернувся захисник Максим ШулякНовини Вінниці / У рідне село на Вінниччині «на щиті» повернувся захисник Максим ШулякНовини Вінниці / У рідне село на Вінниччині «на щиті» повернувся захисник Максим ШулякНовини Вінниці / У рідне село на Вінниччині «на щиті» повернувся захисник Максим ШулякНовини Вінниці / У рідне село на Вінниччині «на щиті» повернувся захисник Максим ШулякНовини Вінниці / У рідне село на Вінниччині «на щиті» повернувся захисник Максим Шуляк