У райцентрі на Вінниччині люди вирішили не мітингувати а просто вийшли на стихійний ринок

Новини Вінниці / У райцентрі на Вінниччині люди вирішили не мітингувати а просто вийшли на стихійний ринок

В райцентрі на Вінниччині люди не стали чекати доки місцевий ринок облаштують відповідно до вимог Держпродспоживслужби та вийшли на стихійну торгівлю.  Зі своїм крамом розмістились на ятках, які раніше не були популярним місцем серед покупців.

У райцентрі на Вінниччині люди не стали чекати, доки місцевий ринок облаштують відповідно до вимог Держпродспоживслужби, не стали мітингувати, а просто "організували" стихійну торгівлю. Продавали та торгували навіть у таких місцях, які раніше вважали не зовсім зручними.

Про це повідомляє Чечельницький вісник

«Станом на 13 травня критий павільйон для торгівлі м'ясною та молочною продукцією не відкрили. На даний час приміщення ринку облаштовується відповідно до рекомендацій Держпродспоживслужби, найближчим часом планують відновити роботу, але коли - невідомо. Тож, ринок не відповідає санітарним вимогам і, по факту, зачинений на замок, але… люди масово вийшли торгувати на вулиці», - йдеться в інформації.

Торговці зайняли ятки, які раніше не були популярними на базарі – вони знаходились занадто далеко від критого корпусу ринку та ще й біля дороги. Прдавці та покупці у більшості були у масках, але без рукавичок.

NaПарижі писав про те, що Держпродспоживслужба перевірила на Вінниччині кілька десятків ринків.

 

Новини Вінниці / У райцентрі на Вінниччині люди вирішили не мітингувати а просто вийшли на стихійний ринокНовини Вінниці / У райцентрі на Вінниччині люди вирішили не мітингувати а просто вийшли на стихійний ринокНовини Вінниці / У райцентрі на Вінниччині люди вирішили не мітингувати а просто вийшли на стихійний ринокНовини Вінниці / У райцентрі на Вінниччині люди вирішили не мітингувати а просто вийшли на стихійний ринокНовини Вінниці / У райцентрі на Вінниччині люди вирішили не мітингувати а просто вийшли на стихійний ринокНовини Вінниці / У райцентрі на Вінниччині люди вирішили не мітингувати а просто вийшли на стихійний ринок
Марина Карабай

13 травня, 2020