У приміщенні СТО житель Ладижина переховував арсенал зброї

Новини Вінниці / У приміщенні СТО житель Ладижина переховував арсенал зброї

Бойову гранату Ф-1, кулемет Калашнікова з оптичним прицілом та глушником і понад 200 набоїв різного калібру 35-річний зловмисник переховував у автомобілі та на території орендованого приміщення СТО у Ладижині. Встановлюється мета зберігання зброї. Чоловіка перевіряють на причетність до інших злочинів.

Заходи із викриття протиправної діяльності проводилися СБУ спільно із Нацполіцією під процесуальним керівництвом Вінницької обласної прокуратури.

За інформацією відділу комунікації поліції Вінницької області, 21 квітня на території міста відбувся ряд санкціонованих обшуків.

Як повідомляє пресслужба УСБУ у Вінницькій області, слідством встановлено, що місцевий мешканець під прикриттям діяльності із виготовлення спецспорядження для військових, зберігав без передбаченого законом дозволу вогнепальну зброю, боєприпаси до неї, а також вибухові речовини.

Під час обшуку вилучено предмет, схожий на ручний кулемет Калашникова, предмет схожий на гранату Ф-1, а також понад 200 бойових набоїв різного калібру.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України. Готується повідомлення про підозру за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України та клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Новини Вінниці / У приміщенні СТО житель Ладижина переховував арсенал зброїНовини Вінниці / У приміщенні СТО житель Ладижина переховував арсенал зброїНовини Вінниці / У приміщенні СТО житель Ладижина переховував арсенал зброїНовини Вінниці / У приміщенні СТО житель Ладижина переховував арсенал зброїНовини Вінниці / У приміщенні СТО житель Ладижина переховував арсенал зброїНовини Вінниці / У приміщенні СТО житель Ладижина переховував арсенал зброїНовини Вінниці / У приміщенні СТО житель Ладижина переховував арсенал зброїНовини Вінниці / У приміщенні СТО житель Ладижина переховував арсенал зброїНовини Вінниці / У приміщенні СТО житель Ладижина переховував арсенал зброї
Макс Мельник

22 квітня, 2022