У Prozorro закупівлю з Вінниччини визнали серед найпрозоріших у липні

Новини Вінниці / У Prozorro закупівлю з Вінниччини визнали серед найпрозоріших у липні

Закупівля ігрових майданчиків Вороновицькою селищною радою увійшла в «хіт-парад» найкращих закупівель липня за версією Prozorro. У тендері прийняло участь багато підприємств, а переможець з Донеччини на чверть знизив вартість.

Закупівля ігрових майданчиків Вороновицькою селищною радою увійшла в «хіт-парад» найкращих закупівель липня за версією Prozorro. У тендері прийняло участь багато підприємств, а переможець з Донеччини на чверть знизив вартість.

Щомісяця Prozorro відзначає успішні закупівлі держзамовників, які відбулися в електронній системі. Переможців обирають за кількома критеріями: велика кількість учасників на торгах, їхня конкуренція на аукціоні та висока економія коштів платників податків. Цього місяця переможців визначали серед усіх конкурентних закупівель, договір у яких був укладений у липні 2021 року.

Так, однією з найкращих закупівель липня стала закупівля дитячих майданчиків для смт Вороновиця. Відділ управління комунальною власністю селищної ради оголосив відкриті торги на 600 тисяч гривень за 5 ігрових майданчиків. Усього змагалися 5 учасників, включно з таким гігантом тендерів як «Епіцентр». Але переможець, ТОВ «Росквіт», запропонував з самого початку меншу ціну і в аукціоні зміг обійти Епіцентр на одну гривню. Договір підписали на без одної гривні 450 тисяч гривень. Тобто економія — «лише» 25 відсотків. За такої кількості учасників це говорить про» хороші розрахунки замовника і якісно прописане технічне завдання», - зазначають у Prozorro.

Ознайомитись з закупівлею можна за посиланням.

Таким чином ігрові майданчики до Вороновицької ОТГ постачатиме фірма з Вугледара Донецької області.

Також чемпіонами серед держзамовників стали Олевський Центр первинної медичної допомоги з Житомирської області, Маріупольське комунальне підприємство зеленого будівництва, Рівненська АЕС у місті Вараш та Служби Безпеки України.