У Повітряних силах показали уламки збитих 9 березня російських ракет

Новини Вінниці / У Повітряних силах показали уламки збитих 9 березня російських ракет

Вчора, 9 березня, на день народження Тараса Шевченка, росіяни завдали масованого удару по цивільній інфраструктурі. Окупанти використовували озброєння різних типів. Найбільше ураження терористи досягли у містах поблизу лінії фронту – Харкові, Запоріжжі, Херсону. Проблеми з електропостачанням виникли у Києві, Харкові, Одесі та на Житомирщині.

Як раніше писав NaПарижі, Вінниччина була серед цілей терористів. Втім, на півдні області чудово відпрацювала ППО. Більшість ракет збито, а ураження не стали критичними.  

Сьогодні, 10 березня у Повітряних Силах ЗСУ показали уламки російських крилатих ракет «Калібр» та Х-101, які було збито напередодні. Де саме, не вказується.

Новини Вінниці / У Повітряних силах показали уламки збитих 9 березня російських ракетНовини Вінниці / У Повітряних силах показали уламки збитих 9 березня російських ракетНовини Вінниці / У Повітряних силах показали уламки збитих 9 березня російських ракетНовини Вінниці / У Повітряних силах показали уламки збитих 9 березня російських ракет
Олег Верлан

10 березня, 2023