У поліції затримали трьох молодиків, які розгромили кавовий бус на площі Ліверпуль у Вінниці

Новини Вінниці / У поліції затримали трьох молодиків, які розгромили кавовий бус на площі Ліверпуль у Вінниці

Протягом доби вінницькі правоохоронці встановили, що до крадіжки речей з кавового бусу, розташованого на площа Ліверпуль, причетні троє молодиків. Один – місцевий, а інші приїхали шукати у місті роботу. Знайшли…

Протягом доби вінницькі правоохоронці встановили, що до крадіжки речей з кавового бусу, розташованого на площі Ліверпуль, причетні троє молодиків. Один – місцевий, а інші двоє приїхали шукати у місті роботу. Знайшли…

Нагадаємо, що вранці 12 лютого до поліції звернулися із заявою про пошкодження каво-бусу та викрадення кавової машини та інших речей. Зловмисники розбили скло, не звертаючи увагу, що територія площі Ліверпуль знаходиться під відеоспостереженням. Саме за записами відеокамер зловмисників ідентифікували.    

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, протягом дня оперативники встановили осіб, причетних до цього злочину. Ними виявились двоє 18-річних жителів селища Браїлів, які приїхали в обласний центр влаштуватись на роботу, та їхній товариш – 21-річний вінничанин.  

Прогулюючись центром містом, хлопцям спало на думку викрасти цінні речі з каво-буса. Розбивши вікно, вони викрали обладнання та електроприлади для приготування кави. Сума збитку встановлюється.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). За таке правопорушення молодикам загрожує до 6 років позбавлення волі.

Макс Мельник

15 лютого, 2021