У поліції Вінниччини повідомили про підозру чотирьом нападникам, які побили фермера

Новини Вінниці / У поліції Вінниччини повідомили про підозру чотирьом нападникам, які побили фермера

За погрози та нанесення тілесних ушкоджень 69-річному голові фермерського господарства у Жмеринському районі, слідчі обласного главку поліції 22 червня повідомили про підозру 35 та 37 річним зловмисникам. Чоловікам загрожує до 4 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що 18 квітня до поліції звернувся 69–річний аграрій із заявою про вчинення відносно нього злочину групою невідомих осіб. Четверо зловмисників приїхали на територію його фермерського господарства на елітних позашляховиках. Між ними виник конфлікт, нападники погрожували господарю розправою та завдали тілесних ушкодження.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, тоді одразу оперативники управління карного розшуку спільно зі слідчими СУ ГУНП, працівниками СБУ у Вінницькій області за силової підтримки бійців КОРДу встановили групу зловмисників, які погрожували фізичною розправою фермеру. В ході обшуків працівники поліції вилучили автівки, вогнепальну зброю та набої, які належать учасникам угрупування. Ними виявились мешканці Вінниці віком від 31 до 35 років.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 КК України (хуліганство).

Макс Мельник

24 червня, 2022