У поліції розшукали чотирьох вінничан, яких підозрюють у систематичних крадіжках інструменту з одного складу

Новини Вінниці / У поліції розшукали чотирьох вінничан, яких підозрюють у систематичних крадіжках інструменту з одного складу

Вінницькі правоохоронці 8 вересня затримали чотирьох чоловіків, які підозрюються утому, що протягом кількох місяців вчинили ряд крадіжок зі складу на вулиці Складській. Підозрюваним загрожує до 6-ти років позбавлення волі.

Вінницькі правоохоронці 8 вересня затримали чотирьох чоловіків, які підозрюються  утому, що протягом кількох місяців вчинили ряд крадіжок зі складу на вулиці Складській. Підозрюваним загрожує до 6-ти років позбавлення волі.

За версією слідства, зловмисники обрали один зі складів мішенню. Саме туди вони періодично заходили, але фатальним став останній візит. У відділі комунікації вказують, що до поліції звернулися з приводу того, що через незамкнені двері зі складського  приміщення невідомі вчинили крадіжку електроінструментів.

Цього разу зловмисники припустилися помилку, тому в ході проведення оперативних та розшукових заходів працівники поліції встановили особи «візитерів». Ними виявилися раніше судимі за майнові злочини місцеві жителі віком 19 та 21 років. Під час перевірки з’ясувалось, що молодики причетні ще до ряду крадіжок, вчинених з цього ж складу разом з двома спільниками віком 29 та 32 років. Речові докази вилучено частково.

Слідством розпочаті кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення). Зловмисникам загрожує до 6-ти років позбавлення волі.

Макс Мельник

9 вересня, 2021