У поліції підрахували, скільки на Вінниччині дітей втекли з дому

Новини Вінниці / У поліції підрахували, скільки на Вінниччині дітей втекли з дому

За півтора місяця цього року правоохоронцям десятки разів довелося шукати зниклих дітей та підлітків. Ця проблема нікуди не зникла. На щастя, маленьких утікачів доволі швидко знаходять живими й здоровими. Що змушує їх залишати теплі домівки давно відомо – здебільшого це конфлікти у родинах.

За півтора місяця цього року правоохоронцям десятки разів довелося шукати зниклих дітей та підлітків. Ця проблема нікуди не зникла. На щастя, маленьких утікачів доволі швидко знаходять живими й здоровими. Що змушує їх залишати теплі домівки давно відомо – здебільшого це конфлікти у родинах.

У поліції підрахували, що з початку цього року вони розшукали 53 дівчаток й хлопчиків, які, не попередивши рідних, відправилися у «мандри». Один з останніх таких випадків трапився на Калинівщині. Позавчора ввечері стурбована мешканка села Лемешівка повідомила поліції про зникнення 14-річного сина.

«На пошуки зниклого хлопця залучити усіх працівники районного відділу поліції. Шукали за місцем проживання та у сусідніх селах. Близько 22.00 в селі Райки хлопця знайшли. Він переховувався в нежитловому будинку, який належить його батькові. Поліцейські ювенальної превенції провели з хлопцем профілактичну роботу, попередили про негативні наслідки та ризики такої поведінки», – зазначили у відділі комунікації поліції Вінниччини.

Як повідомляв NaПарижі, зниклого десятирічного вінничанина знайшли живим й неушкодженим.
 

Юрій Ярмощук

14 лютого, 2019