У Подільському зоопарку, що у Вінниці, використовують природні очисники води

Новини Вінниці / У Подільському зоопарку, що у Вінниці, використовують природні очисники води

Використовувати природні очисники замість хімічних речовин пропонують фахівці Подільського зоопарку. Екологічний очисник води. який успішно використовують в цьому закладі – звичайна осока.

Використовувати природні очисники замість хімічних речовин пропонують фахівці Подільського зоопарку, що у Вінниці.  Екологічний очисник, який успішно використовують в цьому закладі – звичайна осока.

Про це йдеться на сторінці спільноти Подільський зоопарк в соціальній мережі Facebook.

«Ми дбаємо про здоров'я наших мешканців, тому не використовуємо хімічні речовини для очищення води у водоймах на території  зоологічного парку. Чудовим природним фільтром є "осока звичайна". Її властивість очищати воду річок і струмків ми і застосовуємо на практиці у Подільському зоопарку», - йдеться в інформації.

Зазначимо, що такий прийом використовували в Україні здавна, нині на деяких підприємствах біоплато використовують для кінцевої очистики стоків. Крім осоки для очистки води використовують такі рослини, як водяні лілії, ірис, очерет, болотник.

NaПарижі писав про те, що чоловік на Вінниччині розводить водяні лілії.

Новини Вінниці / У Подільському зоопарку, що у Вінниці, використовують природні очисники водиНовини Вінниці / У Подільському зоопарку, що у Вінниці, використовують природні очисники водиНовини Вінниці / У Подільському зоопарку, що у Вінниці, використовують природні очисники водиНовини Вінниці / У Подільському зоопарку, що у Вінниці, використовують природні очисники водиНовини Вінниці / У Подільському зоопарку, що у Вінниці, використовують природні очисники водиНовини Вінниці / У Подільському зоопарку, що у Вінниці, використовують природні очисники води
Марина Карабай

23 липня, 2020