У Подільському зоопарку пояснили, чому після переселення до нового фазанарію птахи не «йдуть» до людей

Новини Вінниці / У Подільському зоопарку пояснили, чому після переселення до нового фазанарію птахи не «йдуть» до людей

У Подільському зоопарку звели фазанарій. Нині тут мешкають фазани чотирьох порід: фазан синій вухатий, фазан золотистий, фазан свайно фазан лимонний. Птахи лише обживаються на новому місці. Тож, до рук відвідувачів ще не йдуть і тримаються осторонь.

Як повідомляє Подільський зоопарк, розташовано фазанарій поряд із вольєром для єнотів-полоскунів.

Наразі ще триває будівництво вольєрів для ягуара Джекі та тигриці уссурійської на ім'я Ліза. Звіряткам, які приїхали до Вінниці із зоопарку, який потрапив під обстріли, потрібні просторі вольєри.

Раніше у звіринці казали, що в цих тварин є «офіційні» опікуни. Це заможні та впливові люди. Однак, у закладі агітують долучайтесь до збору коштів і всіх, хто бажає допомогти з домівкою, через сайт https://zoo.vn.ua/charitable-help/.

Новини Вінниці / У Подільському зоопарку пояснили, чому після переселення до нового фазанарію птахи не «йдуть» до людей Новини Вінниці / У Подільському зоопарку пояснили, чому після переселення до нового фазанарію птахи не «йдуть» до людей Новини Вінниці / У Подільському зоопарку пояснили, чому після переселення до нового фазанарію птахи не «йдуть» до людей Новини Вінниці / У Подільському зоопарку пояснили, чому після переселення до нового фазанарію птахи не «йдуть» до людей