У Подільському зоопарку облаштовують нову зону для селфі (ФОТО)

Новини Вінниці / У Подільському зоопарку облаштовують нову зону для селфі (ФОТО)

У Подільському зоопарку Вінниці встановлюють гігантську металеву парасолю. Її облаштовують неподалік від вольєру гімалайських ведмедів. За задумом авторів локації, влітку вінничанам там буде зручно сховатися від спеки, а також зробити селфі.

У Подільському зоопарку Вінниці встановлюють гігантську металеву парасолю. Її облаштовують неподалік від вольєру гімалайських ведмедів. За задумом авторів локації, влітку вінничанам там буде зручно сховатися від спеки, а також зробити селфі.

Як зазначають на Facebook-сторінці звіринцю, навколо парасолі у зоопарку вже зростають молоді деревця, неподалік розташований соснячок. Тож, вранці тут можна буде посидіти, помилуватись сходом сонця та подихати корисними для легенів фітонцидами, які виділяє хвоя. Навесні парасольку прикрасять живими квітами, що звисатимуть додолу і додаватимуть конструкції ще більшої вишуканості.

Нова фотолокація у Подільському зоопарку, можливо, нагадуватиме відвідувачам про оперний фестиваль у Тульчині. Захід присвячувався творчості відомого українського композитора, автора «Щедрика» Миколи Леонтовича. Зупинка громадського транспорту у формі гігантської парасолі доповнює мистецький простір у райцентрі. Дещо схожа конструкція прикрашатиме і Вінницю.

Новини Вінниці / У Подільському зоопарку облаштовують нову зону для селфі (ФОТО)Новини Вінниці / У Подільському зоопарку облаштовують нову зону для селфі (ФОТО)Новини Вінниці / У Подільському зоопарку облаштовують нову зону для селфі (ФОТО)
Олеся Рудницька

19 листопада, 2019