У передмісті Вінниці родичка повідомила поліції про дідуся, який зберігав вдома іржаві боєприпаси

Новини Вінниці / У передмісті Вінниці родичка повідомила поліції про дідуся, який зберігав вдома іржаві боєприпаси

Слідчі з’ясовують причини зберігання жителем Вінницького району арсеналу боєприпасів. Під час обшуку у 67-річному чоловіка вдома знайшли понад півтисячі різнокаліберних набоїв та запалів до гранат.

Слідчі з’ясовують причини зберігання жителем Вінницького району арсеналу боєприпасів. Під час обшуку у 67-річному чоловіка вдома знайшли понад півтисячі різнокаліберних набоїв та запалів до гранат. 

Як стало відомо NaПарижі з власних джерел у невеличкому селі, розташованому поблизу Вінниці, про колекцію дідуся правоохоронцям розповіла його родичка. В них тривають сімейні розборки, тому так вона вирішила помститися. Навіть на світлинах видно, що пенсіонер зберігав раритети багато років. Іржа пошкодила більшість арсеналу. За часів Сталіна завдяки таким родичам людей розстрілювали.  

Як вказують у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, правоохоронці отримали оперативну інформацію про те, що у людини зберігаються заборонені предмети.

За місцем проживання підозрюваного у незаконному зберіганні боєприпасів, поліцейські вилучили декілька десятків запалів до гранат, ріжки до автоматів, п’ять сотень патронів різного калібру до нарізної військової зброї, порох. 

Вилученні боєприпаси направлені на експертизу. 

Поліцією відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За таке правопорушення передбачено покарання до семи років позбавлення волі.

Новини Вінниці / У передмісті Вінниці родичка повідомила поліції про дідуся, який зберігав вдома іржаві боєприпасиНовини Вінниці / У передмісті Вінниці родичка повідомила поліції про дідуся, який зберігав вдома іржаві боєприпасиНовини Вінниці / У передмісті Вінниці родичка повідомила поліції про дідуся, який зберігав вдома іржаві боєприпаси
Макс Мельник

27 серпня, 2021