У патрульній поліції пропонують вінничанам анонімно повідомляти про наркоділків

Новини Вінниці / У патрульній поліції пропонують вінничанам анонімно повідомляти про наркоділків

Боротьба поліції з торгівлею наркотиками триває, але казати про певні успіхи у «війні» правоохоронців зарано. Закладники не зникають з вулиць, а лабораторії – з приватних квартир чи будинків. Аби не наражати себе та близьких на небезпеку вінничани можуть анонімно повідомити про наркоторгівлю патрульній поліції.

Зробити це можна за допомогою спеціально розробленого чат-боту. DrugHunters (Мисливці за наркотиками) https://t.me/drughunters_ukraine_bot — офіційний чат-бот від патрульної поліції у месенджері Telegram.

Як пояснюють у патрульній поліції Вінниччини, з його допомогою можна анонімно та в декілька кліків повідомити патрульних про виявлення як наркотичних речовин, так і самих закладників.

Скористатись чат-ботом можуть усі громадяни у тих містах, де працює патрульна поліція.

Чат-бот DrugHunters запрацював 9 листопада. З того часу патрульні отримали 10 реєстрацій про закладки по місту. Інформацію перевірили, але вона не підтвердилась…

Щоб залишити заявку про можливе місце закладки чи закладника, достатньо відкрити програму https://t.me/drughunters_ukraine_bot у своєму Telegram і розпочати діалог.

Після старту розмови потрібно вказати такі деталі:

  • населений пункт,
  • адресу, за якою побачили потенційного зловмисника,
  • опис місця, де на думку заявника може бути закладка (труби, клумба, лавочка тощо).

А для того, щоб правоохоронці швидше виявили закладку, пропонують надіслати геолокацію та додати фото/відеоматеріали.